Szállítási információk

Személyes átvétel fehérgyarmati üzletünkben lehetséges.
A személyesen vagy webshopban megvásárolt, nagy méretű termékek (hűtő, fagyasztóláda, stb) esetén a kiszállítás Fehérgyarmat területén belül ingyenes.
Amennyiben ezt a szállítási formát választja, a megrendeléskor megadott telefonszámon fogjuk keresni, szállítási időpont-egyeztetés céljából.

A webshopban vásárolt termékeket országonsan GLS, MPL és HDT futárszolgálatok segítségével tudjuk eljuttatni Önhöz (Magyarország teljes területén).

A megadott várható kiszállítási idők a csomag feladás napjától érvényesek. A munkanapokon 9 óra előtt érkező rendeléseket általában már a rendelés napján feladjuk. Kivétel ez alól a nagyméretű háztartási gépeket tartalmazó megrendelés: nagy méretű csomagok felvéte a futárszolgálattól is függ (0-1 munkanap).

A csomagküldés ára függ a rendelt termékek tömegétől. A tényleges szállítási költséget a rendszer megrendeléskor, a kosárban szereplő termékeket figyelembe véve kalkulálja.

Kisebb tételek (pl. távirányítók, kábelek, stb) rendelésekor a legkisebb (legolcsóbb) kategória lesz kiválasztva. Nagyobb tételek (pl. mikrohullámú sütő) esetén értelemszerűen a nagyobb (drágább) kategóriát választja ki a rendszer. Nagyméretű háztartási gépek kiszállítása HDT futárral történik.

Szállítási költségek átvételi mód szerint (súly kategóriák alapján):

Utánvét (fizetés átvételkor a futárnak)

MPL futárszolgálat
GLS futárszolgálat
HDT futárszolgálat
 • HDT nagygép házhozszállítás (11 990 Ft-tól)
  Várható kiszállítási idő: 2-7 munkanap
  Bankkártyás fizetési lehetőség átvételkor
  További információk
Helyi szállítás
 • Szállítás Fehérgyarmat belterületére (ingyenes)
  Várható kiszállítási idő: 2024-03-04

Előre utalás bankszámlára

MPL futárszolgálat
GLS futárszolgálat
HDT futárszolgálat
 • HDT nagygép házhozszállítás (10 990 Ft-tól)
  Várható kiszállítási idő: 2-7 munkanap
  További információk